Biçikleta Audi që peshon 5 kilogram, kushton 20 mijë dollarë

Biçikleta Audi Sport Racing Bike peshon 5.4 kiligoram dhe ka çmimin prej 20 mijë dollarë. Kjo biçikletë u promovua në saemin e fundit në Gjenevë.