Apple Watch Nike+ Series 3 del në shitje

Ata të cilët kanë pritur daljen në shitje të orës së mençur Apple Watch Nike+ Series 3, tash mund ta porositin përmes shitoreve online Apple dhe Best Buy.

Modeli i rregullt Apple Watch Series 3 tashmë është në shitje që disa javë.

Nike kohë më parë azhurnoi aplikacionin e vet Nike+ Run Club, i cili sjell funksione të reja, si vrapimin, mbështetjen për mbilartësinë detare për Apple Watch dhe të tjera.

Për mbështetjen për Apple Watch Nike+ Series 3 me LTE do të pritet më gjatë, deri në katër javë, derisa modeli pa mbështetje të telefonit do të vijë më shpejt.

Çmimi fillestar i orës së mençur fillon nga 329 dollarë.