Anna B lodhet nga filmat për të rritur (+18) (FOTO)

Ajo është një nga pornostaret më të njohura.

Bëhet fjalë për Abella Anderson, e njohur me emrin Anna B.

Megjithatë, ajo thotë se është lodhur nga filmat për të rritur dhe për këtë arsye ka hequr dorë.

ana anna anna2 annaa1 annna annnaaa annnnna