1001 kuaj fuqi! Kjo BMW është një mrekulli

Një shigjetë e argjendtë, por pa yllin e Mercedes.

Kjo BMW është e denjë për F1.

Ajo është M6 më e shpejtë në botë.

Në vend të 560 kuajve fuqi, ajo është si një Bugatti Veyron.

Prodhuesit e G-Power i kanë shtuar edhe 441 kuaj fuqi dhe tani ajo ka 1001 kuaj fuqi.

Makina kap 200 kilometra në orë për 9 sekonda dhe arrin një shpejtësi prej 372 kilometra.

Modeli në seri kap 250 kilometra.

Kush e do një makinë të tillë duhet të marrë me vete rreth 750 mijë euro.

bmw

441 Extra-PS: G-Power hat die Leistung des M6-Motors fast verdoppeltLeider können sich nur Scheichs ein Einzelstück wie den „G6M V10 Hurricane CS ultimate“ leistenTacho bis Tempo 400, federleichte Carbonsitze, Leder sogar unter den Füßen: Auch im Innenraum haben die Bayern ihre Handschrift hinterlassenHeckspoiler, Diffuser in der Schürze und zwei riesige Auspuff-Endrohre: So sieht's aus, wenn man gerade vom schnellsten M6 der Welt überholt wurde