​Windows Phone/10 Mobile është i vdekur edhe zyrtarisht

Microsoft ka lënë Windows Phone/ 10 Mobile në ujë dhe do të përkujdeset vetëm për fundosjen e tij, duke ofruar vetëm arnime të sigurisë, derisa funksione të reja, opsione dhe aplikacione nuk do të ketë.
Në fund, kjo nënkupton se Windows Phone me kohë do të zhduket vetvetiu.Këtë e ka konfirmuar Joe Belfiore përmes Twitterit.