​TrueDepth, problem primar për prodhimin e iPhone X

Edhe pse ka informacione se Apple ka zvogëluar porosinë për komponentë, analisti i KGI Ming-Chi Kuo thotë se paraporositë për iPhone X mund të tejkalojnë 40-50 milionë njësi. Arsye kryesore e kësaj është funksioni Face ID.
“Kamera TrueDepth krijon përvojë më të mirë për përdoruesit se sa që ofrojnë rivalët e kompanisë Apple”, tha Kuo.Analisti sugjeron se Apple duhet të përmirësojë politikën e komunikimit. Sipas tij, nëse kompania arrin me sukses promovon dhe ofron përvojë të mirë për përdoruesit, kjo do të ndikojë edhe në shitje më të mirë të modelit iPhone X. TrueDepth ndoshta ka sistem, i cili nuk është parë në telefona, por njëkohësisht është edhe problem primar për prodhimin e modelit iPhone X. Për shkak të kërkesave të mëdha, rezervat nuk do të mund të zënë hapin me kërkesat vitin e ardhshëm.