​Nokia sjell tri modele të reja në vitin 2018

Nokia dhe HMD Global janë duke punuar në telefona të ri të mençur për vitin e ardhshëm.
Pas linjës së parë të telefonave për këtë vit, në fillim të vitit të ardhshëm priten të paktën tre telefona.Në përgatitje janë telefoni premium Nokia 9, modeli Nokia 2. Raportet e reja sugjerojnë se Nokia po përgatit modelin e ri nga segmenti i mesëm – Nokia 7. Sipas informacioneve të burimit të furnizuesit të kompanisë finlandeze, telefonat e ri arrijnë në fillim të vitit 2018, por data konkrete ende nuk është bërë e ditur.