​Njihuni me modelin më të ri elektrik të Mercedes

Prodhuesi gjerman ka prezantuar skicën e dizajnit të konceptit elektrik EQ A.
Automobili pritet të paraqesë bazën për prodhimin e klasës së ardhshme elektrike A, dhe në versionin koncept ka tri dyer dhe pamje sportive.Dizajni i këtij automjeti është i karakterizuar nga koncepti EQ i Mercedesit, i cili është paraqitur në sallonin e veturave në Paris, në shtator të vitit të kaluar.