​Mercedes-Benz tërheq 400.000 automjete në Britani

Kompania gjermane e automobilave, Mercedes-Benz do të tërheqë 400.000 automobila në Britani të Madhe për shkak të defektit në air bag.
Problemi ka të bëjë me modelet e klasës A, B, C dhe E, si dhe në automjetet e klasës CLA, GLA dhe GLC, të prodhuara në periudhën ndërmjet nëntorit 2011 deri në korrik 2017.