​Mahnit “Rolls Royce”

“Merr më të mirën që ekziston dhe bëjë akoma më të mire”. Kështu pati thënë dikur themeluesi i Rolls Royce Motors dhe pikërisht këtë ka bërë kompania me versionin e tetë të Phantom.