​Këto janë ngjyrat e modeleve të reja iPhone 8

Apple ka prezantuar iPhone 8, i cili për nga masa ngjason me iPhone 7.
Telefoni i ri ka shumë opsione të reja, përfshirë edhe kamerë më të mirë dhe procesor më të shpejtë.Tetëshi i shumëpritur ka ekran retina prej 4,7 inç, ndërsa në ofertë do të jetë edhe iPhone 8 Plus me 5,5 inç. Sikur edhe te gjeneratat e kaluara, iPhone 8 ka një kamerë, derisa ai më i madh ka sistem dual të kamerës. Të dy pajisjet do të jenë të pranishme nga data 22 shtator dhe do të kenë ngjyrat silver, space grey dhe pink-gold.