ZYRTARE: Barcelona rikthehet të premtën në stërvitje

Barcelona ka vendosur për rikthimin në stërvitje.

 

Skuadra e Barcelonës po bën të gjitha përgatitjet për rikthimin në stërvitje, dhe tashmë ka edhe një datë për këtë rikthim.

Pasi të gjithë lojtarët dhe anëtarët e stafit rezultuan negativ në testet e Covid-19, Barcelona ka vendosur të kthehet në stërvitje të premtën.

Këtë lajm e ka konfirmuar faqja zyrtare e Barcelonës, përmes një komunikate në faqen zyrtare të skuadrës.

 

 

 

Lojtarët do të stërviten individualisht, duke respektuar distancën sociale.

Nuk ka datë të saktë për rifillimin e stërvitjeve grupore.