Ymer Statovci, lë futbollin Kosovarë

Ymer Statovci një nga mbrojtësit më të spikatur në futbollin e Kosovës i ka jep fund karrierës si futbollist profesional.

Mbrojtësi Statovci, i cili ka luajtur në disa skuadra të vendit ka vendosur që të përshëndetet në moshën 31 vjeçare nga futbolli profesional, shkruan AlbanienShow

Statovci, kishte filluar karrierën tek klubi i lagjes së tij Flamurtari nga Prishtina qysh në moshën 7 vjeçare, me pas kishte kaluar tek Kosova e Prishtinës ku kishte qëndruar deri në vitin 2010, mbrojtësi në atë vit me insistimin e trajnerit Emin Ajvazi i është bashkangjitur klubit nga Podujeva, në Podujevë kishte qëndruar për 1 vit, pas që klubi kishte falimentuar. Pas largimit nga Podujeva, Statovci ishte rikthyer në skuadrën e tij të zemrës Kosova e Prishtinës me të cilën ka luajtur deri me tani.

31 vjeçari tani jeton dhe vepron në Finlandë