Xhemaili i gatshëm të qëndrojë tek Bologna deri në vitin 2020

Mesfushori shqiptar Blerim Xhemaili shprehet i lumtur që është pjesë e klubit italian, Bologna.

Reprezentuesi i Zvicrës në tregun e janarit u rikthye tek Bologna nga Amerika. Sipas mediave italiane, Xhemaili ka thënë se “është i gatshëm të mbetet tek Bologna deri në skadim të kontratës në vitin 2020”.

Shqiptari tashmë ka rigjetur formën e tij më të mirë tek Bologna, dhe ai llogaritët një nga lojtarët kryesor të kësaj skuadre.