Vushtrria paralajmëron miqësoren e parë, do të luhet nesër…

Vushtrria ka njoftuar për miqësoren e pare.

‘Forca’ do të takohet ndaj skuadrës së Trepçës.

Ky takim pritet të zhvillohet ditën e nesërme nga ora 18:00, në Mitrovicë.

Deri më tani Vushtrria është përforcuar me tre futbollistë.

Besfort Dervishaj nga Drenica, dhe dyshja nga Vllaznia, Tahiri e Karaqa