Tyson Fury nënshkruan kontratë me një shtet për pritjen e meçit kundër Joshua

Tyson Fury ka nënshkruar një kontratë me një vend anonim për të pritur luftën e tij kundër Anthony Joshua, pohoi Frank Warren.

Por promovuesi i ‘Gypsy King’ e pranoi frikën e tij se britaniku ndoshta nuk do të ndeshet me të së shpejti.

Kur u pyet për mundësinë e luftës mes Fury dhe AJ, Warren tha në Good Morning Britani: “Shikoni, ne nuk kemi asnjë problem me të”.

“Ne kemi nënshkruar një NDA me një vend që shpresojmë të bëj që lufta të ndodhë”.

“Unë nuk mendoj se pala tjetër e dëshiron atë. Unë kam një ndjenjë se ata nuk e duan luftën”.