Tottenham mahnitet nga paraqitja e Muriqit, e do blerjen e tij që në janar

Janari do të jetë i largët për të filluar bisedimet me skuadrën turke.

“Paraqitja e tij ka qenë briliante. Bëhet fjalë për një sulmues komplet, që ka forcë, di të luaj me shpinë, menaxhon bukur lojën me këmbë, ka sens, aromë për gol dhe mbi të gjitha është modern” ka qenë vlerësimi i njërit nga menaxherëve të gjigantit anglez.