Tifozja e Juventusit dhe Napolit prezanton kalentarin e vet

Taylor Mega e cila njihet si një tifoze e Juventusit dhe Napolit njëkohësisht ka prezantuar kalendarin e saj “hot” për vitin 2020.

12 foto të përzgjedhura për revistën “For Men” nga një për çdo muaj që tregojnë linjat perfekte dhe format superseksi të Taylor Mega.