Rruga e pashtruar para komunës së re të Prishtinës

Jo më shumë se 10 metra rrugë ka mbetur e parregulluar tek komuna e re e Prishtinës, por që po e vështirëson kalimin e lirë të qytetarëve.

Banorët e asaj pjese i kanë thënë KosovaPress-it se ajo rrugë është ashtu që disa vite dhe që askush nuk ka dhënë ndonjë sqarim se pse ka mbetur e parregulluar, përkundër asaj që pjesa tjetër e rrugës është e shtruar me asfalt.

Në video mund të shihni këtë pjesë të rrugës.