Profilizimi i mësimdhënësve të klasave I-V

Sot në Pejë nis punimet punëtoria me temë “Profilizimi i mësimdhënësve të klasave I -V ”, e organizuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë.

Në këtë punëtori e cila do të mbahet në Sh.F.M.U “Shaban Spahija “, në Pejë, do të jenë të pranishëm ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit në rajonin e Pejës, të gjithë drejtorët e Sh.F.M.U-ve, së bashku me dy mësimdhënës të klasave I –V nga shkollat e qytetit dhe nga një mësimdhënës i shkollave të fshatrave.

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi , në Pejë do të zhvilloi një takim edhe me kryetarin e komunës, Gazmend Muhaxheri.