Pritja e Bach në Kosovë, deklaratat (VIDEO)

Kryetari i KON-it, Thomas Bach ka arritur në Kosovë. Ai u prit nga kryetari i KOK-ut, Besim Hasani, presidentja Jahjaga dhe kryeministri Mustafa.

Ai ka deklaruar se ndihet i nderuar me ardhjen në Kosovë.

Tribuna Channel e ka përcjellur vizitën e Bach në Prishtinë.

Për nder të Thomas Bach edhe nesër do të ketë vente të ndryshme të organizuara nga Komiteti Olimpik i Kosovës./GazetaTribuna/