Prishtina Volley në Ligën Ballkanike

 

Njera nder skudrat me të mira Të Kosoves në volejboll për meshkuj, Prishtina Volley M do të merr pjesë në Ligën Ballkanike.

Fituesi i Kupes së Kosovës në vitin 2015 dhe nenkampioni i shumëfishtë i shtetit i themeluar ne vitin 2014 pritet te perforcohet me lojtare vendore dhe te huaj ne meyre qe te kete paraqitje te denje dhe cilesore.