Prishtina mëson kundërshtarët në Fiba Europe Cup

Është mësuar tashme grupi i Sigal Prishtinës në Fiba Europe Cup.

Sigal Prishtina bënë pjesë në grupin C, ku për kundërshtar do t’a këtë Ventspils nga Letonia, Apoel Nicosia nga Çipro dhe Medi Bayreuth nga Gjermania.

Ndeshjën e parë bardhëkaltërit do t’a zhvillojnë me 23 tetor si vendas ndaj Apoel Nicosia, ndërsa takimin e dytë ndaj Medi Bayreuth në Gjermani.