Orët e errëta të Guardiolas

Pas humbjes nga Manchester United të shtunën, Manchester City i Pep Guardiolas tani janë në krizë.

Me vetëm 32 pikë nga 16 ndeshjet e tyre të para, ky është fillimi më i keq i një sezoni në çdo ekip që ka drejtuar Guardiola, përfshirë këtu skuadrat si Barcelona dhe Bayern Munich.

Në Barcelonë, fillimi i tij më i keq erdhi gjatë edicionit 2011/12 kur skuadra e tij tuboi 37 pikë nga 16 ndeshjet e tyre të para.

Në Gjermani, me Bayern Munich i Guardiola asnjëherë nuk kishte më pak se 40 pikë nga 16 ndeshjet e para të një sezoni.