Nokaut i dyfishtë gjatë meçit brutal në Artet e Përziera Marciale

Eder Lopes dhe Diogo Neves, të dy u nokautuan dhe u rrëzuan në të njëjtin moment.

Por, ishte kampioni i dyfishtë i botës në kikboks, Lopes që arriti të çohet në këmbë, derisa Neves mbeti i shtrirë.

Lopes triumfoi me nokaut derisa stafi mjekësor ndërhyri shpejtë për ta ndihmuar Nevesin.