Nga viti 2016, Premier League më ndryshe

Premierliga Angleze ka vendosur të jetë më ndryshe nga viti 2016. Drejtuesit e Premierligës janë pajtuar sot se në edicionin 2016-2017, Premierliga të heqë kompanitë sponzorizuese duke funksionuar e vetme.

Me këtë veprim Premierliga dëshiroj të promovoj veten si një markë e fortë, ndërsa të hyrat do të sigurohen nga fitimet e secilës skuadër. Këtë vendim e kishin marrë më herët dy liga të fuqishme në botë, NBA dhe NFL.