Modriq pranon fshehjen e tatimit, paguan 870,728 euro

Futbollisti i Real Madridit, Luka Modriq, pranoi evazionin fiskal tek autoritetet spanjolle dhe do të paguajë 870,728 euro, transmeton Mundo Deportivo.

Kapiteni i Kroacisë akuzohet se së bashku me bashkëshorten e tij, Vanja, ka dëmtuar Spanjën duke krijuar një kompani në Luksemburg me qëllim të mos paguajnë taksat në vitet 2013 dhe 2014 në të ardhurat nga kontratat e sponsorizimit.