Milan: Morata ne pritje, Piatek mund te afrohet qe ne Janar.

Në rast se Higuain mund të largohet tek Chelsea, Milani me patjetër do të gjej një zëvendësues. Sipas asaj që shkruan Corriere della Sera fakti që Morata nuk është larguar akoma për tek Sevillia ose Atl. Madrid është se pret një telefonat nga kuqezinjt. Pa harruar se përveç sulmuesit Carrasco, Leonardo mund të surprizoj dhe me një ofert për Piatek sulmuesin e Genovas që në Janar. Formula mund të jetë si huazim me të drejtë blerje.