Milan ka në dorë të ardhmen e Higuain

Sipas Di Marzio të Sky Sports, Juventus nuk do të shqetësojë Milanin, do të jenë kuqezinjtë që do të vendosin vetë për të ardhmen, Higuain është i qetë dhe gati për të luajtur ndeshjet e rradhës.