Lista e Partizanit në Champions

Partizani ka bërë vetëm një ndryshim në listën e dorëzuar në UEFA për ndeshjet e Champion League, me trajnerin Sormani që ka zëvendësuar Dalipin.

Gjithashtu janë shtuar në listë edhe sulmuesit Dalibor Volas dhe Ekuban.

Pjesa tjetër e listës është e njëjtë me atë që të kuqtë e kishin dorëzuar në UEFA për ndeshjet e Europa League.

lista e partizanit