Lionel Messi shpreh dhimbjen e tij për luftën në Siri duke kërkuar që të ndërpritet (Foto)

Super ylli i Barcelonës, Leo Messi, ka përdorur rrjetin e tij social për ta shprehur atë që ndjenë për luftën në Siri.

Në Siri tash e disa vite është duke u zhvilluar një luftë civile, ku nuk ka munguar vrasje e fëmijëve të vegjël.

Duke e parë që lufta atje nuk po ka fund, Messi ka ngritur zërin e tij duke kërkuar që kjo luftë të mbarojë.

Messi, natyrisht është një nga ambasadorët e vullnetit të mirë në UNICEF.

Në faqen e tij në Facebook që përcillet nga 88 milionë fansa në të gjithë botë, Messi shkroi një mesazh prekës të mërkurën në mbrëmje.

“Një ditë në luftë është shumë. Fëmijët e Sirisë janë subjekt i dhunës dhe mizorisë për gjashtë vite dhe mbahen peng e kësaj. Si baba dhe si ambasador i UNICEF-ti, jam me zemër të thyer. Ngreheni zërin tuaj të UNICEF-it për të kërkuar fundin e luftës”, ka shkruar Messi në facebook.

Lionel Messi është një nga yjet më të mëdha në botë dhe fjala e tij mund të ketë ndikim. /Telegrafi/