Kryetari i Gjilanit, koment epik Vuçiçit “Çfarë lope”

Florim Zuka, Kryetari i SC Gjilanit së fundi është parë të ketë komentuarë ndaj një lajmi të publikuar në rrjetet sociale.

Në lajmin e titulluar “Vuçiq premton investime milionëshe në Dukagjin dhe Anamoravë” ka bërë që Zuka, Kryeministrin e serbisë ta quaj edhe “Lopë”.

“Hehehe çfarë lope”, ka shkruar në koment Zuka.