Krahasimet qesharake të futbollistëve me kafshë e animacione (FOTO)

The Sport Bible ka bërë një koleksion të futbollistëve ku i krahason ata me kafshë dha animacione që u përngjajnë.

Suarez, Nistelrooy dhe Rooney janë bërë pjesë e shakasë së kësaj faqeje.

Fotot krahasuese:

Nisim me Suarezin për të përfunduar me Chusk Norris-Andrea Pirlo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18