Kosovarja 13 vjeçare kampione në “Junior Open 2019” në Zvicër

Kosovarja 13 vjeçare, karateistja, Drilona Përgjeqaj që është lindur dhe jeton në Gjermani, arriti të shpallet kampionë në “Junior Open 2019” që u mbajte në Bazel të Zvicrës, ku ishin prezent edhe shumë shtete tjera nga mbarë Evropa dhe më gjerë.

Aty, Drilona fitoi të gjitha betejat në kategorinë e saj.