Inter nuk është një skuadë dhe nuk do të mundë të jetë kurrë…

Gjatë një transmetimi të quajtur “La Domenica Sportitva”, analisti i njohur Mario Sconcerti ka kritikuar shumë rëndë Interin.

Kjo është deklarata e gazetarit italian:

“Icardi nuk godet më? Une ju kërkoj një emer të vetëm që godet tek Interi, Interi është thjeshtë një skuader e gabuar që po varet pas dy skuadrave qe jane totalisht të realizuara.Interi nuk është një skuader dhe nuk mund të jetë kurrë me këta lloj lojtarësh”, këto kanë qenë fjalt e tij.

Sconcerti, eshte nje gazetar që do te mbahet mend në Itali për deklaratën e famshme: “Cristiano Ronaldo maksimumi do e niste ndeshjen nga pankina nëse do të luante tek Juventus.”/KP/