Gjyqtari i Superligës pranohet në FIFA, tashmë Kosova me tre gjyqtarë ndërkombëtar

Federata e Futbollit e Kosovës bëhet edhe me një gjyqtar me stemë të FIFA-s.

Tashmë, gjyqtari i Superligës, Visar Kastrati ka marr dritë jeshile për këtë gjë.

Kastrati, bëhet gjyqtari i tretë kosovarë që pranohet në FIFA si gjyqtar kryesor.

Më parë, këtë gjë e kishin arritur edhe Genc Nuza si dhe Besfort Kasumi.

Prizrenasi 33 vjeçar do të fillojë të referojë në gara ndërkombëtare nga viti 2020.