Floyd Mayweather mbetet i shtangur nga triku që i bën magjistari 18-vjeçar [Foto/Video]

Boksieri i mirënjohur Floyd Mayweather, ka mbetur pa fjalë nga një trik që ia ka bërë magjistari 18-vjeçar Luka Lenihan.

Mayweather njihet si tip që nuk impresionohet nga shumëqka, por ai mbeti i shtangur nga magjistari nga Huddersfield dhe performanca e tij.

kk_1489497281-9198649

Pas disa trikave mbrapa skenës që iu kishte bërë shokëve të Mayweatherit, Luka hyri në zonën VIP, derisa Floyd u shfaqë në orët e para të mëngjesit, duke e surprizuar atë.

Se për çfarë triku bëhet fjalë, shikoni videon në vazhdim. /Indeksonline.net/

<iframe src=’http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5358734733001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite’ allowfullscreen frameborder=0></iframe>