FIFA publikon ranglistën, Kosova dhe Shqipëria fitojnë ngritje

Është publikuar ranglista e re e FIFA-s.

Kombëtarja e Kosovës tashmë gjendet në pozitën e 120-të

Kështu Dardanët kanë fituar një pozitë në renditjen e re të publikuar sot.

Kurse Kombëtarja e Shqipërisë ka fituar dy pozita në renditjen e re.

Tashmë ‘Kuqezi-t’, gjinden në pozitën e 64-të, të FIFA-s.