Federata ia heq katër pikë Parmës

Komisioni Disiplinor i Federatës së Futbollit Italian, ka dënuar Parmën, me heqje e katër pikeve.

Shkak për këtë janë bërë problemet financiare, shkruan ‘Gazetta dello Sport’.

Parma ka shpallur javë më parë falimentimin, dhe tani ka vetëm 12 pikë, gjë që pritet edhe matematikisht të sigurojë largimin nga Serie A.

Pjesë e Parmës është edhe Andi Lila. (Gazeta Tribuna)