FC Prishtina zyrtarizon lojtarin e radhës nga Peja

FC Prishtina në futsal ka zyrtarizuar lojtarin, Taulant Rusinovci që vitin e kaluar ka qenë të FC Peja.

“Transferi i parë i klubit të kryeqytetit është Taulant Rusinovci i lindur dhe rritur në Prishtinë.

Edicionin e kaluar ishte pjesë e skuadreve pejane FC Peja dhe FC Besa, po ashtu ai është reprezentues i Kombëtarës së Kosovës në Futsall.”