Dënim i rëndë për Munishin dhe drejtuesit e Hajvalisë

Trajneri i Hajvalisë, Ismet Munishi, është dënuar me katër muaj nga FFK-ja.
Shkak për dënimin e tij u bënë ofendimet në gjyqtar dhe deklaratat ndaj FFK-s.
Mehedin Pergjegjaj dhe Xhavit Pacolli u dënuan me nga 500 euro.
Të dy drejtuesit e Hajvalisë u dënuan për shkak të ofendimeve në gjyqtarët e ndeshjes, Hajvalia – Besa.