Barcelona favorite për ta fituar Ligën e Kampionëve

Barcelona dhe Bayern, janë favorit për ta fituar Ligën e Kampionëve.

Një parashikim të tillë e kanë bërë Kompanitë e basteve.

Real Madrid është i treti, kurse më së paku gjasa ka gjiganti italian, Juventus.