Bashkëshortja e Dani Alves shkëlqen në Bregun e Amalfit

Joana Sanz ka bërë një udhëtim në Napoli, ku ka vizituar edhe të famshmin Bregun e Amalfit, prej ku ka realizuar edhe disa foto seksi dhe spektakolare.

Bashkëshortja e mbrojtësit brazilian Dani Alves ka vendosur të ndajë me ndjekësit në Instagram, foto dhe video nga Bregu i Amalfit, duke i bërë një reklamë edhe më të madhe këtij të fundit.