Barca ‘blindon’ Ansu Fatin, kontratë të re, klauzolë të madhe

Barcelona i ka vazhduar edhe për dy vite (2022) talentin Ansu Fati, duke i vendosur edhe një klauzolë të re.

Bisedimet për kontratën e re mes Barcelonës dhe Ansu Fati tashmë kanë marrë formë.

Katalanët të mërkurën kanë arritur marrëveshje me Ansu Fatin për vazhdimin e kontratës deri në vitin 2022.

Me kontratën e re, klauzola e Fati do të jetë 170 milionë euro, por pasi lojtari të kalojë moshën 18 vjeçare, klauzola e tij do të shkojë në 400 milionë euro