A është kjo 11-shja më e mirë në histori të Kombëtares shqiptare? (FOTO)

Pas një jave, në stadiumin “Elbasan Arena”, në orën 18:00, do të luhet ndeshja e veteranëve Shqipëri-Gjermani. Interesi për këtë takim është i veçantë, pasi Gjermania rikthehet për të luajtur në Shqipëri, pas 14 vitesh, ndonëse kësaj here në një miqësore midis veteranësh të viteve ’80-’90.

Nisur nga kjo, Portali Albeu ka bërë një përzgjedhje mes emrave më të njohur të futbollit shqiptar ndër dekada dhe duke i bashkuar në një ekip, i cili do ti kallte frikën kujtdo. Por gafë e madhe e këtij portal është futja në listë e Xhevat Prekazit, i cili kurrë nuk ka lutjuar për Shqipërinë, por vetëm për Serbinë. Ai ende jeton dhe vepron në Serbi.

Ja fotoja me 11-shën.