A është Cristiano Ronaldo gay? (FOTO)

Tifozët kundërshtarë, kryesisht ata të Barcelonës, e kanë konsideruar si “gay”. Në karrierën e tij ka pasur fërkime të vogla në simpatinë ndaj meshkujve, gjë e cila është parë edhe tani në pushimet qëCristiano Ronaldo po bën në Saint Tropez.

Ylli i Real Madrid ndodhet aty bashkë me dy shokë të tij, ndërsa fotot me njëri prej tyre kanë ngritur shumë pikëpyetje dhe dyshime.

Paparacët e kanë fotografuar në momente jo të përshtatshme me shokun e tij. Të dy qëndronin shumë pranë njëri-tjetrit ku nuk kanë munguar as prekjet e nxehta.

 

189226 189225 189224 189223 189222 189221 189220 189219