A dëshironi të fitoni sot në bastore, atëherë provojini këto 3 ndeshje

Sot do të zhvillohen shumë ndeshje të rëndësishme, ku do të keni mundësi të mëdha për të tentuar dhe për të fituar skedina. Më poshtë kemi dhënë parashikimet të disa prej ndeshjeve, nga të cilat ju mund të fitoni:
20:15 Union Berlin – Nurnberg +3 SGP [1.75]

20:30 Entella – Salernitana +3 SGP [1.85]

20:45 Auxerre – Strasbourg 0-2 SGP [1.95]