​Seanca, mungojnë deputetët e PAN-it dhe AKR-së

Shumica e deputetëve të dy subjekteve opozitare, LDK dhe VV tanimë kanë hyrë në sallën e Kuvendit ku së shpejti pritet të fillojë vazhdimi i seancës konstituive, por aty mungojnë deputetët e PAN-it, AKR-së dhe Listës serbe.
Ndërkohë, edhe kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci ka arritur në sallë.