​Lorik Cana promovon flamurin e Shteteve të Bashkuara të Shqipërisë

Ish-kapiteni i kombëtares shqiptare, Lorik Cana, është i njohur për prezantimin e frymës atdhetare.

Ai në çdo moment të karrierës së tij në futbollin profesionit, por edhe pas përfundimit të karrierës si futbollit, ka prezantuar me krenari vlerat shqiptare.

Sot Loriku në Facebook sot ka postuar një foto, që mbanë një flamur me vija të kuqe dhe të bardha, me një shqiponje të bardhë në kënd dhe me sfond që mban ngjyrë të zezë.

Apo ashtu ai ka shkruar “United Sates of Albania”. Ky veprim u ka pëlqyer fansave të tij, të cilët kanë filluar ta komentojnë pozitivisht dhe ta urojnë për dellin e tij atdhetar.